Gran Angular 2015

35,00

Esgotat

El Gran angular és un projecte que veu la llum per primer cop amb els vins de la verema 2010, i que té com a objectiu el desenvolupament d’una nova línia de microvinificacions amb caràcter experimental.
Les bases d’aquest petit projecte, la línia més experimental del celler, són: la llibertat de creació, prescindir de les normes que limiten la creativitat, evitar la influència de les modes i de les tendències del mercat, la d’un aprenentatge per superar-nos, descobrir noves possibilitats, i la singularitat de cadascun dels vins obtinguts.
GRAN ANGULAR, quarta edició.
514 amplles de 75 cl. d’Incrocio Manzoni 2015 fermentat en bóta del Caucas (Quercus macranthera).

SKU: GranAngular Categoria:

L’ Incrocio Manzoni és una varietat originària de la província de Treviso. És un creuament de Riesling Renano amb Pinot Blanc dut a terme pel professor Luigi Manzoni. Fou un dels resultats més interessants d’una sèrie de diferents proves d’encreuaments que el professor va fer a mitjans del segle XX. L’objectiu del Sr Manzoni era el d’identificar noves varietats de raïm que poguessin complementar a les ja existents a la zona del Veneto.

En aquesta ocasió hem volgut experimentar i provar-la, fermentant-la en una bóta nova de roure del Caucas (Quercus Macranthera), torrat mig i de 500 litres de capacitat.

Ideal per gaudir-lo entre hores i amb bona companyia.

Qualsevol versió de peixos al forn. Combina especialment bé amb bacallà en totes les seves variants. Amb un bon pernil i amb un bon ventall de formatges. Carns blanques també.

Aquesta varietat destaca per la complexitat aportada pel Pinot Blanc i la força aromàtica del Riesling. Ben treballats donen com a resultat vins complexes, aromàtics i amb molta capacitat d’envelliment.

Valoracions

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Gran Angular 2015”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Grau alcohòlic: 13% vol.

Acidesa Total: 6.80 gr/l tartàric

Sucres Total: 0,75 gr/l.

Diòxid de Sofre Total: 79 mgr/l.

Varietat: Creuament de Riesling Renano amb Pinot Blanc

Collita: 2015