Negre d’anyada

8,50

Those who know it well speak of it as a wine with a distinctly French character, specifically Bordeaux. This is a coupage of the three quintessential Bordeaux varieties: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc and Merlot. It is a wine with brief oak aging (3 months in French oak barrels) and a long repose and aging period in the bottle.

SKU: VE3006A15 Category:

Vinificació:

Arribada la verema al celler, es diposita el raïm a la tremuja que el condueix a la desrapadora. Un cop s’ha separat la rapa del gra, es refreda i es condueix l’anomenada “pasta” a uns dipòsits d’acer inoxidable on, paral·lelament a una llarga maceració, s’inicia la fermentació a una temperatura controlada al voltant de 26oC. Una maceració d’uns 15 dies, acompanyada dels tradicionals “remuntatges” i “delestages”, ens permet extreure una bona dosi d’estructura tànnica.

Recomanem prendre’l amb plats lleugers, fregits, arrossos, salmó, i formatges. També amb caça. Servir-lo a una temperatura no superior a 16ºC.

Refinat i elegant, en el seu millor moment. Fruita en abundància, amb tacte vellutat, de concepte molt bordelès. Mostra un ús modèlic de les varietats Cabernet i Merlot, sense verdors i amb perfum d’humus, cassis, tòfona i cirera negra. (VINUM, La Guia del vi quotidià)
“Color cereza oscuro, borde granate. Aroma especiado, fruta madura, hierbas silvestres. Boca sabroso, equilibrado, taninos maduros.” (Guía Peñin de los Vinos de España 2015).

.GUIA DE VINS DE CATALUNYA 2012, Negre d’Anyada 2009, 9,80 punts

.GUÍA PEÑÍN 2017 Negre d’Anyada 2015, 87 punts

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Negre d’anyada”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Grau alcohòlic: 13.5% vol.

Acidesa Total: 5,9 g / l (tartàric)

Sucres Totals: 1.20 g/L

Diòxid de Sofre Total: 32 mg/L – conté sulfits Embotellat Maig 2016

Varietats: 50% Merlot, 50% Garnatxa

Collita: 2015