Gran Angular 2016

35,00

Out of stock

514 botellas de 75 cl. de Incrocio Manzoni 2015 fermentado en barrica del Cáucaso (Quercus macranthera). Esta variedad destaca por la complejidad aportada por el Pinot Blanc y la fuerza aromática del Riesling.

SKU: GranAngular Category:

L’ Incrocio Manzoni és una varietat originària de la província de Treviso. És un creuament de Riesling Renano amb Pinot Blanc dut a terme pel professor Luigi Manzoni. Fou un dels resultats més interessants d’una sèrie de diferents proves d’encreuaments que el professor va fer a mitjans del segle XX. L’objectiu del Sr Manzoni era el d’identificar noves varietats de raïm que poguessin complementar a les ja existents a la zona del Veneto.

En aquesta ocasió hem volgut experimentar i provar-la, fermentant-la en una bóta nova de roure del Caucas (Quercus Macranthera), torrat mig i de 500 litres de capacitat.

Ideal per gaudir-lo entre hores i amb bona companyia.

Qualsevol versió de peixos al forn. Combina especialment bé amb bacallà en totes les seves variants. Amb un bon pernil i amb un bon ventall de formatges. Carns blanques també.

Aquesta varietat destaca per la complexitat aportada pel Pinot Blanc i la força aromàtica del Riesling. Ben treballats donen com a resultat vins complexes, aromàtics i amb molta capacitat d’envelliment.

Reseñas

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gran Angular 2016”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Grau alcohòlic: 13% vol.

Acidesa Total: 6.80 gr/l tartàric

Sucres Total: 0,75 gr/l.

Diòxid de Sofre Total: 79 mgr/l.

Varietat: Creuament de Riesling Renano amb Pinot Blanc

Collita: 2015