Gran Angular -Ancestral

14,50

Emmarcado en nuestra línea más experimental, con este nuevo vino queremos recuperar la elaboración de espumosos ancestrales. Este antiquísimo método,  a diferencia del champenoise, el carbónico es el resultado de una única fermentación, iniciándose en un depósito y terminando en la misma botella.

Es un homenage a los aromas y sensaciones de otros tiempos.

SKU: GranAngular-19-2 Category:
  • Collita 2019.
  • Varietat, Incrocio Manzoni.
  • Producció limitada a 929 ampolles de 0.75 cl.
  • El raïm es verema el 07.09.2019. El 09.09.2019 comença a fermentar i el 18.09.2019 s’embotella perquè acabi la fermentació en l’ampolla.
  • Repós i criança amb les pròpies mares durant 15 mesos abans del seu degorj.
  • Segons les diferents ampolles que hem analitzat, té un sucre residual d’entre 7 i 8 gr./litre. És per això que es troba en la categoria de Brut, encara que en aquest cas no es tracte de sucre afegit, sinó que és el del propi most que no ha fermentat.
  • Sense sulfits afegits.

Heus aquí un escumós perfecte per l’aperitiu. Amb formatges de cabra, vaca o ovella de pasta tova. Combina molt bé amb postres lleugers i no massa dolços, a base de fruits secs, fruita fresca o el clàssic pastís de formatge. També serà un excel·lent acompanyant de les tradicionals coques guarnides amb fruita confitada que no falten mai a les revetlles i festes populars de casa nostra. Només ens queda desitjar-te que el gaudeixis.

 

Reseñas

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gran Angular -Ancestral”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Grau alcohòlic: 13 % Vol.

Acidesa Total: 

Sucres Total: 7-8 gr/l.

Diòxid de Sofre Total: 

Varietat: Incrocio Manzoni

Collita: 2019