Medalla d’or del Petrea Chardonnay a la DO Penedès

12/05/17 | Premis

El passat dilluns vam poder assistir a la gala d’entrega del 51è Concurs Tastavins de vins de la DO Penedès celebrat a la sala Moragues al Born Centre Cultural, en ple cor de Barcelona.

51 anys premiant els millors vins del Penedès, aquest és el concurs de vins més antic del sud d’Europa on tenen com a objectiu fomentar l’elaboració de vins de qualitat del Penedès, premiar l’esforç realitzat pels embotelladors i posicionar la DO Penedès com una gran regió de vins de qualitat fora del territori. 

Des de Mas Comtal estem molt contents d’haver rebut la Medalla d’Or pel nostre Petrea Chardonnay com a categoria de Vins blancs amb fusta. 

Un total de 7 categories van ser referenciades: Vins blancs, vins blancs amb fusta, vins rosats, vins negres joves, vins negres envellits, vins escumosos “clàssic Penedès” i vins blancs xarel.lo. De les 120 mostres presentades, van ser un total de 35 vins els que van passar a la gran final. De cada categoria se’n van reconèixer 5 referències: Or, plata, bronze i dos diplomes d’excel.lència. 

El jurat del concurs estava format per Lluís Tolosa, escriptor i president del Jurat; Anna Vicens, presidenta Associació Catalana de Sommeliers; Jordi Alcover, director Guia de Vins de Catalunya; Joffre Tarrida, Sommelier Nas d’Or 2013; Eva Vicens, directora Premis Vinari; Montserrat Nadal, directora de Sommeliers de la URV i Sergi Delamo, director de VITEC. 

Per veure tots els guanyadors d’enguany ho podeu fer clicant AQUÍDes d’aquí volem felicitar a tots els premiats!

Premi Medalla d'Or Mas Comtal

0 Comentaris

La teva cistella