Enocultura’t novembre

7/10/21 | Enocultura't

Maridatge de foies amb vins del celler

Enocultura’t, és el cicle de diferents activitats que durant tot l’any a Mas Comtal giren al voltant del fascinant món del vi. El proper dissabte 25 de novembre tindrà lloc una nova edició del maridatge de foies al celler. A les 11 h del matí s’iniciarà l’activitat.

Tindrem com a conductor del maridatge Ramon Roset, un expert d’aquests productes i que de ben segur que ens farà gaudir moltíssim de l’experiència. En Ramon ha sigut jurat de diversos concursos i premis relacionats amb el món del vi. Actualment és el cap de redacció de la revista Cupatge i col.labora habitualment amb la revista cuines

L’activitat tindrà una durada d’1 h 30 a 2 h.

El preu serà de 20 € per persona.

T’esperem a Mas Comtal per passar una sessió divertida d’aprenentatge, plena de sabors i aromes. Podràs gaudir de la fusió dels foies amb els vins de Mas Comtal.

Maridatge de foies
Enocultura's novembre, maridatge de foies i vins

La teva cistella