Oferta!

Lot especial #WineLover

2 ampolles Antistiana Xarel.lo 2019
Molt gastronòmic. Combinació amb tot tipus de carns blanques, peixos blaus, pasta, formatges… i un llarg etcètera d’opcions. És una de les varietats blanques més versàtils.

Producció limitada a 2.407 ampolles de 75 cl.
De raïm de la Vinya “ELS CORTEIS” plantada l’any 1960.

De marcat caràcter varietal, mineral, fresc, elegant i llarg en boca. Gras i contundent, sensació grassa molt interessant i un final de boca molt saborós i persistent. No et decebrà.

2 ampolles Antistiana Incrocio Manzoni 2019
Un vi de tanta personalitat és perfectament apte per a prendre-se’l sense acompanyament. Combina però molt bé amb peixos grassos i intensos com el salmó, la tonyina o el bacallà. Bon company de carns blanques al forn, embotits i excel.lent amb un bon pernil d’aglà.

Producció limitada a 2.395 ampolles de 75 cl.
De raïm de la vinya de la Vinya “EL MINGO” plantada l’any 2001.

Espectacular fusió de paisatge mediterrani i personalitat atlàntica en un vi que sorprèn per la seva profunda frescor balsàmica i elegància extrema. Fruites i flors blanques, aromes de romaní i onades de salinitat. Terra, mar i aire conjugats com a elements fonamentals per un vi imprescindible.

2 ampolles Antistiana Cabernet Franc 2018 
Carns vermelles a la planxa, al forn, guisades o estofades. Formatges curats i secs. Risottos i pastes en totes les seves variants. Combinació divertida amb la xocolata.

Ampolla numerada. Producció limitada a 4.644 ampolles de 75 cl. i 80 màgnum
Raïm de la vinya “El Roure” plantada el 1985.

Un vi que mostra la força i elegància característica de la Cabernet Franc. Aromes balsàmics i espècies, cirera madura i tacte carnós. Potent i tanins dolços.

69,00 

Reviews

Sigueu els primers a ressenyar “Lot especial #WineLover”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La teva cistella